Info om Basar 2020

Skapad 2020-10-05 av webmaster

INFORMATION OM BASAREN HÖSTEN 2020

Kärrtorps Scoutkår har under många år haft en basar på hösten. Syftet är att samla in pengar till scoutkåren för att ha råd med inköp av material och utrustning såsom tält, köksutrustning med mera och kunna betala scoutlokalens hyra. Allt för att vi ska kunna ha så rolig, spännande och utmanande verksamhet för scouterna.

Eftersom vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi inte kunna genomföra årets basar på vanligt sätt. Det handlar framförallt om gränsen för att samlas maximalt 50 personer, vilket gäller både inom- och utomhus.

Men vi scouter ställer inte in, vi ställer om.

Planen är därför att genomföra en digital basar, liknande det valborgsfirande vi hade i våras. Med aktiviteter såsom auktioner, lotteri och webbshop. Förhoppningsvis också en livesändning den 14 november.

Precis som vanligt kommer scouterna att få hjälpa till inför och under basaren. Men vi behöver allas idéer, kontakter och stöd för att kunna genomföra vår Digi-Basar. Har du har något att bidra med, t ex en fin lotterivinst eller bra saker att auktionera ut, hör av dig. I webbshopen tänkte vi bl. a. sälja hantverk, scoutkalendrar. Kanske har du idéer på annat vi kan sälja?

Kontakta basargruppen genom att maila till basargeneralen Roffe, på rolf.wassberg@karrtorpsscoutkar.nu eller kårstyrelsen på malena.beijer@karrtorpsscoutkar.nu

Mer info kommer när vi närmar oss november.

Vi hoppas på många goda idéer och ert stöd!

Hälsningar
Malena Beijer, kårordförande