Palladium – Sommarläger 2018

Skapad 2018-03-27 av webmaster

Nu närmar vi oss sommaren och med den distriktslägret Palladium. Hela Kärrtorps scoutkår kommer att tillsammans åka till scouternas egen ö – Vässarö i Roslagen. Där kommer vi att tälta, bada, segla, gå Trapperspåret och göra annat roligt.

Vi har fått en flaskpost med ett spännande meddelande.

Hej alla scouter!

Jag hoppas att ni har möjlighet att hjälpa mig med en stor utmaning. På Vässarö verkar sedan en tid det lite säregna teatersällskap som driver teatern Palladium. Sällskapet är svårt att beskriva såväl till kynne som utseende, men precis som det namn deras teater bär, verkar de besynnerligt mångtydiga. Teatersällskapet förefaller vara inblandade i en rad varierande aktiviteter och jag har en stark känsla av att de bakom sin konstnärliga fasad döljer något eller möjligen själva brottas med ett svårt mysterium. Jag misstänker att pjäsen de repeterar ”Saknaden – ett skådespel i två akter”, ligger betydligt närmare sanningen än sällskapets medlemmar själva anar eller vill erkänna …

Jag behöver all hjälp jag kan få då jag ska ge mig in i denna värld på gränsen mellan verklighet och fantasi.

Välkomna till Vässarö!
Neo

 

Lägerperioder
Spårare: 1 – 4 augusti
Upptäckare och uppåt: 28 juli – 4 augusti

Anmälan
Sista anmälningsdag: 31 mars

DOC Palladium inbjudan spårare
DOC Palladium inbjudan upptäckare och uppåt